Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ!


Οι καλοκαιρινές διακοπές και μαζί η ανεμελιά και η χαλάρωση,δίνουν την θέση τους στο Φθινόπωρο.Οι βραδιές μας γίνονται πιο δροσερές και η επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Η νέα σχολική χρονιά έφτασε για μικρούς και μεγάλους,οι βιτρίνες στολίστηκαν με μολύβια, γόμες ,τετράδια, τσάντες....
Mνήμες ξυπνούν και η διάθεσή μου με οδηγεί σε νοσταλγικές περιπλανήσεις ....στα  παιδικά μου χρόνια!Τότε που οι μυρωδιές από τις γόμες ,τα τετράδια και τις σχολικές κολλαρισμένες ποδιές πλημμύριζαν το δωμάτιο.
Τότε που τα λιγοστά βιβλία, ήταν το μέσο για να θεριέψει η φαντασία.Ποιός δεν ταξίδεψε, δεν αγάπησε ,τα παλιά αυτά βιβλία των πρώτων μαθητικών μας χρόνων, τα παλιά αναγνωστικά!
Επηρεασμένη από αυτήν την διάθεση, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μοτίβα από τα αναγνωστικά αυτά και με την βοήθεια του ντεκουπάζ να τα μεταμορφώσω σε κάδρα.Ιδού το αποτέλεσμα μάλλον χαρούμενο και νοσταλγικό !Δώρο στο νηπιαγωγείο....για το καλό κατευόδιο του γιού μου ,που για πρώτη του φορά  ανοίγει τα φτερά του, γίνεται μαθητής  και πάει στο σχολείο!!!
Καλή σχολική χρονιά σε όλους και καλή δύναμη σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό....γιατί το μέλλον κάθε  χώρας είναι τα παιδιά της!